Noutati

01/10/2013

Corporate Goodies

Incepand cu anul acesta am introdus in oferta noastra de Sarbatori si pachete cu bunatati.Credem...

mai mult
11/01/2013

Colectia BUBBLES

Produsele din colectia BUBBLES sunt la fel de unice ca si tine. Inspirandu-se din lumea magica a...

mai mult
 
 

 Testimoniale

 

Creative Luggage despre colaborarea cu PROMOLAND
"A fost o adevarata placere sa lucram pentru PROMOLAND. Suntem constienti ca va fi o adevarata placere sa lucram si din acest moment inainte cu ei. Au dat dovada de profesionalism si s-au mulat cu succes pe toate procedurile noastre, desi au fost "putin enervante".
Nu putem spune decat ca le dorim succes pe toate planurile. Vlad (slicer), Andrei (web developer), Nicu (head programmer) , Claudiu (director) saluta partenerii PROMOLAND."

Cosmin Udrea, Supply Manager AUTO BRAND
"Colaborarea cu MAPA ne-a eficientizat timpul. Dupa ce setam parametrii totul devine rapid si simplu. Stiu - si inteleg - ce vor clientii, iar rapiditatea in executie/livrare reprezinta punctul lor forte. Calitatea materialelor este ireprosabila, iar clientii nostri au fost la randul lor multumiti de materialele de prezentare."

Dan Radulescu, Managing Partner Casa de Avocatura si Mediere RADULESCU & ASOCIATII
"Adevarati profesionisti: promptitudine, seriozitate, eficienta, creativitate, intelegere, flexibilitate, cooperare. Sunt calitatile pe care le-am gasit si care ne-au incantat la echipa MAPA in anul 2004 atunci cand am inceput colaborarea. De-a lungul anilor am constatat cu placuta surprindere ca si-au pastrat aceste calitati, in ciuda vremurilor grele pe care le traim. Este o onoare pentru Casa noastra de Avocatura si Mediere sa avem un astfel de partener."

Adela Balan, Sales& Event Manager ROBERTS PUBLISHING:
"Colaboram de 2 ani cu aceasta companie si suntem foarte multumiti de serviciile lor. Prin promptitudine si calitatea serviciilor pe care le ofera dau dovada de un real profesionalism.”

Alexandru Blas, Director General SANCO GRUP:
"Nu puteti avea o imagine buna decat folosind produse de calitate inscriptionate cu bun gust. De cate ori am apelat la serviciile firmei am fost servit prompt, iar livrarile au fost facute in termenul stabilit. Costuri foarte bune, iar raportul calitate-pret EXCELENT! Produsele provenite de la Promoland au satisfacut exigentele oricarui client. Recomandăm aceasta echipă tuturor firmelor care vor să isi confectioneze materiale promotionale, printuri, etc de buna calitate, realizate in timp record"

 

Developed by Creative Luggage